Busquem persones voluntàries i motivades per fer l’Atles de mamífers de Catalunya


Al protocol de camp () trobareu totes les característiques de cada tipus de seguiment per a les espècies terrestres. Et recomanem que te'l llegeixis amb calma abans de formalitzar la teva participació. Aquí sota tens un breu resum dels aspectes que cal tenir en compte per participar-hi:

Característiques generals dels mostreigs

Cada persona voluntària serà responsable dels seguiments que es facin en un quadrat de 10 x 10 km (quadrat 10-km). Dins d’aquest, la persona mostrejarà tres quadrats més petits, d’1 x 1 km (quadrat 1-km), corresponents a tres tipus d’hàbitats diferents. S'aconsella tenir vehicle particular ja que la xarxa de transport públic actual no arriba a cobrir tot el territori i, per tant, és molt probable que el necessitis.

  1. Transsecte de rastres
  2. Parament fotogràfic
  3. Trampes de pèl
  4. Seguiment acústic amb Audiomoth

Es valorarà el compromís, la motivació i l'aportació de material per fer aquest voluntariat. El projecte inclou formació gratuïta impartida per persones expertes en cada metodologia de camp i resolució de dubtes al llarg de tot el mostreig.


T'animes a participar-hi?


Omple el formulari que trobaràs a continuació


4. Has llegit el protocol que es durà a terme? *
El pots trobar aquí

5. Tens càmera de fototrampeig? *
6. Tens Audiomoth? *
7. Voldries que alguna persona voluntària et donés suport per mostrejar la quadrícula? *
8. En el cas de no tenir el material, voldries donar suport a alguna altra persona voluntària a realitzar la seva quadrícula?
9. T'agradaria estar en contacte amb les persones responsables de les quadrícules adjacents a la teva? *


11. La formació és essencial en aquest projecte. Podries venir el dia 25 de març a participar a la jornada de formació que celebrem a Montgai (Lleida)? *
En aquesta trobada us explicarem com desenvolupar les diferents metodologies de camp i us entregarem el material necessari.


13. Polítiques de privacitat:
De conformitat al que preveu la normativa de protecció de dades us informem que les dades personals facilitades seran tractades pel Museu de Ciències Naturals de Granollers, com a entitat coordinadora de l’Atles de Mamífers de Catalunya...
Llegir més

14. Vols rebre comunicacions per correu electrònic de l’Observatori del Patrimoni Natural i la Biodiversitat?

** Recorda que es valorarà la formació prèvia en el seguiment de mamífers, el compromís, la motivació i l’aportació de material per fer aquest voluntariat. El projecte inclou formació gratuïta impartida per persones expertes en cada metodologia de camp. **